foto challenge door Between Beauty & Chaos
fotografie

Fotografie challenge #1oodaysof_……

Het is een flinke klus maar zo ontzettend leuk om te doen! Mocht je van fotografie houden, maakt niet uit met je telefoon of met een echte camera  dan heb ik een leuke tip voor je!

Er is zo veel moois om ons heen. Het zit hem vaak in de kleine dingen. Naast mijn werk als kinderfotograaf en familiefotograaf vind ik het heel leuk dagelijkse dingen vast te leggen met mijn telefoon. Die hebben we immers allemaal de hele dag in onze handen.

Inspiratie

Er zijn al vele fotografieprojecten bij mij langs gekomen. Waarom? Het maakt mij creatiever, ik leer beter te kijken en merk dat het ook steeds makkelijker gaat als je er even mee bezig bent. Bovendien is het zo leuk al deze ‘simpele’ foto’s later terug te zien!

Voorbeelden

Ik heb zoal #100daysof_yellow, #100daysof_pink, #100daysof_spring en #100daysof_autumn afgerond. In 2018 deed ik een 52 weken project. Ik zal deze later in een andere blog ook delen. 

Het kan ook makkelijker

Ik snap als 100 dagen of 52 weken een beetje veel is voor je. 7 Dagen je ontbijt, 7 dagen bloemen, 7 dagen blauw, je kan het zo gek niet bedenken. Of een maand lang je voeten fotograferen, waar ik er overigens 100 van heb gedaan.

Volhouden

Het is niet makkelijk en ik heb er vaak aan gedacht om te stoppen. Niet iedere foto kan ook een winnaar zijn en soms moet je genoegen nemen met ‘minder’. Dat is niet erg!

Lijkt het je leuk hier wat mee te doen? Wij zijn heel benieuwd wat voor creatieve projecten jullie oppakken. Laat je het hieronder weten? Bedenk een leuke # en deel het bijvoorbeeld op Instagram.Dan kunnen wij meegenieten!

In dit filmpje heb ik mijn #100daysof_spring uit 2018 samengevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *