Gelukkig nieuwjaar Llefs between beauty & chaos-2
moederschap

Even tussen ons

Daar zitten we dan. Toastjes op tafel, kids zoet en telefoon in de aanslag. De Mannen vertellen sterke verhalen over het werk, Marjan zit brak op de bank vanwege een bruiloft afgelopen nacht en Eva met spinnende gedachtes over hoe we onze eerste blog gaan vullen. Onze eerste blog van het jaar! 

Waarom een blog bijhouden? Het is niet dan we verder niets te doen hebben. De weken zitten eigenlijk ram vol met kids, heen en weer fietsen, fotoshoots, judo, zwemles, en dan alle andere (leuke) verplichtingen. Maar jezelf uitdagen en creatief bezig zijn is zó leuk!! En in onszelf investeren ook zo belangrijk. 

Wij denken verder. Eind 2019. Na een jaar lang bloggen over leuke dingen, de kinderen of wat er ook maar uit onze vinger rolt. Waar zijn we dan? Ik denk dat we dan weer een theetje doen. Misschien wel op een camping voor de tent. Terugblikken op mooie blogs, toffe samenwerkingen, en een nieuw idee om dit mooie project, misschien in een ander jasje, voort te zetten

Wij duiken hier met volle kracht en grote enthousiasme in.  2019 word een jaar waarin we onszelf op de kaart zetten. Niet alleen als leuke, lieve of stoere moeder… maar ook als Eva en Marjan. Wil jij ons leren kennen en te weten komen wat we dit jaar gaan uitvogelen?! 

Stay tuned.


Blog between beauty & chaos door Marjan en Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *