fotografie,  moederschap,  Relatie,  uitjes

Spread the love!

Het is soms zo makkelijk om stil te blijven staan bij alles wat mis gaat of wat een moeilijke momenten een dag heeft gehad. 

Maar gister realiseerde ik me tijdens het koken wat een prachtige dag het was vandaag. Niet alleen qua weer, hallo zon! maar ook hoe lief de meiden die dag hebben gespeeld samen. Steentjes verkopen aan de weg, heksensoep maken in de tuin en zelfs in het winkelcentrum hoefde ik niks te zeggen. 

Elke ochtend word June vrolijk wakker en knuffelt ze mij met haar hoofdje in m’n nek. Mijn grote meiden slapen sinds kort samen op één kamer maar al 2 ochtenden vind ik ze samen in 1 bed en hebben ze zowaar doorgeslapen! Indy komt bijna elke dag lachend uit school en heeft lieve vriendinnetjes, onze hond boeddha waakt elke dag weer over ons en geeft ons een veilig gevoel, elke avond eten we lekker en gezellig samen aan tafel, papa is veel weg maar we missen hem en zijn allemaal dolblij als hij weer thuis komt en dan nog iets, ons huis. Wat ben ik blij met ons huis!! Met ons gezin, in ons huis! 

Het zijn soms kleine dingen en soms hele grote waar ik heel dankbaar voor ben en waar ik wel wat langer bij stil mag blijven staan. 

Ja soms is het lastig, moeilijk of zijn er verdrietige dingen. De tijd gaat alleen zo snel, de meiden worden zo snel groot. Het kijken en genieten van de mooie dingen om je heen is zo belangrijk. Tijd maken voor de dingen die ik graag wil doen in mijn leven, waar ik blij en gelukkig van word, iets waar ik niet meer mee wil wachten.

Dromen, durven, doen.

Een titel van een boek (dat ik nooit gelezen heb) die me altijd bij is gebleven. Ik denk dat ik nu pas door heb wat de titel betekent.

Aanstaande zaterdag volg ik een workshop “kinderfotografie” bij Marjan (De andere helft van Between beauty & chaos).

Ze maakt prachtige foto’s en ik kijk er enorm naar uit! Het is iets wat ik al heel lang wilde doen en nu maak ik er ook echt tijd voor… 

Ik zal een blogje schrijven over hoe die dag was en ik kan niet wachten om andere dromen te gaan durven en doen! 

Hebben jullie dromen? 

Liefs, Eef 

2 Reacties

  • Veroni

    Ja, mijn droom is ook om meer met fotografie te doen, Haha! En dan is zo’n leuke workshop van Marjan het perfecte begin. Ik weet zeker dat je zaterdag een hele leuke dag zult hebben en vol inspiratie thuiskomt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *