uitjes,  vakantie

Fast forward Please!

Heerlijk, kids op bed, lekker warm naast de houtkachel op de bank. Het moment waar ik echt naar uit kan kijken. Netflix aan en samen een serie kijken. De Blacklist! 

Tussen de series door kunnen we het vaak toch niet laten onze telefoon er bij te pakken. Al doen we zo ons best niet heel de avond met dat ding in ons handen op de bank te zitten. 

Toch kwam Rob met een door Facebook gesponsord bericht. Een leuke familiecamping in Italië.

Italië stond altijd nog op mijn lijstje na behoorlijk wat van de wereld gezien te hebben maar daar nog niet te zijn geweest. 

De website opende. Kleinschalige familiecamping in Le Marche. De regio Le Marche biedt veel moois. Uitgestrekte glooiende heuvels, brede zandstranden, hoge bergen, authentieke Italiaanse dorpjes, middeleeuwse stadjes en heerlijk eten en drinken. Le Marche biedt veel mogelijkheden tot een sportieve, actieve en ondernemende vakantie. 

Nog nooit heb ik zó snel en zo ver vooruit een vakantie geboekt. Het klonk goed en zag er prima uit. Ik kan niet wachten om in de auto te stappen en die kant op te rijden. Waarom langer nadenken of verder zoeken als dit is wat je eigenlijk zoekt voor de zomervakantie dit jaar?!

Ik kijk nu al uit naar de pizza avonden, de warme zomeravonden van Italië voor de tent met een spelletje, de kneuterige straatjes en de kids die heel de dag in hun zwembroek lopen, haren in de knoop van het zwemmen en buiten zijn. Het duurt nog even. Nog meer dan een half jaar. En bovendien trouwen we ook nog ergens tussen nu en augustus (daarover ook snel meer!). 

Ik heb een idee. Drie maanden doorspoelen graag! Begin april lijkt mij mooi. Net die kale koude maanden overslaan. Wie stemt voor?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *