moederschap,  uitjes

Lentekriebels!

Het is zo fijn om s’ochtends beneden te komen en door het raam zien dat het een zonnige dag word. Dan is de lucht zo helder en rondom de zon een prachtige oranje, roze gloed. Direct krijg ik dan meer energie!

In de winter laat ik de gordijnen nog weel eens wat langer dicht, wie wil die regen en storm nou zien? Maar vanochtend deed ik ze meteen allemaal open, ramen op de kiep stand en voor dat we naar school gingen was het huis aan kant!

Het gevoel wat ik dan heb als ik op de fiets zit kan maar 1 ding betekenen!

Lente!!

Ik ben gewoon niet zo’n wintermens. Super leuk al die mooie kaarsjes en warme vesten maar vooral voor rondom de kerst. Zodra het 1 januari is heb ik zoiets van, zon, kom maar door!

Doe mij maar tulpen, voor de lol over de markt, naar buiten zonder jas, buitenspelende kindjes, bollen die weer tevoorschijn komen, een wijntje op het bankje in de tuin, salades, ijsjes, open ramen, zonneschermen en de was aan de lijn.

Ik krijg ook altijd opruim woede en alles moet fris en leeg. In de winter houd ik wel van frutsels en kaarsjes en extra “gezelligheid”. In de lente komt de “gezelligheid” vooral door tulpen of blauwe druifjes maar de rest mag van mij de kelder in! Daar is genoeg ruimte want die heb ik vorige week eens grondig aangepakt :).

Het woord voorjaarsvakantie…. heerlijk!

Dat betekent lente! En dat betekent dat het volgende seizoen zomer is! en dat betekent… 3 weken Toscane! Hiep hoi! Echt, lentekriebels, welkom!!

Straks misschien even over de markt voor wat mooie, frisse tulpen! Heb jij ook al zo’n lentegevoel?

Liefs, Eef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *